Magamról
 

Számomra az asztrológia nem egy jóslási módszer, bár sokan csak erre használják, csak ezt látják benne. Én egy filozófiának, életformának tekintem. Lehetőséget ad, hogy belenézünk az elkövetkezendő eseményekbe, de felhasználhatjuk arra is, hogy életünk kisebb nagyobb kérdéseiben segítséget, útmutatást kapjunk. A horoszkóp nem más, mint életünk "tervrajza", így ha olvasni tudunk benne, kaphatunk életünkhöz egy "kezelési útmutatót", s ha valami "elromlik" ráláthatunk hol a probléma gyökere és hogyan javíthatjuk meg. Elhivatásom abban van, hogy az emberek kezébe adjam a saját életük kulcsát, hogy saját maguk tudják írányítani azt. Nem én tudom a tutit és nem én vagyok az aki megoldja minden problémádat, de a kezedbe tudom adni azt, hogy megtaláld a saját válaszaidat. 12 éves korom óta foglalkozom különböző ezoterikus dolgokkal, ezen idő alatt szerzett tudásommal és tapasztalataimmal tudok segíteni. Főbb írányzatok asztrológia, családállítás, energetika.

 

Itt olvahatjátok a visszajelzéseket azoktól, kik jártak nálam, s igénybe vették valamely szolgáltatásomat.

Kérlek benneteket, jelezzétek vissza, hogy mi az amit kaptatok a személyes konzultációk, s egyéb találkozásaink során.

Kedves István!

Idézem egy pár sort egy asztrológus megosztásából, mert pont azt fogalmazta meg, ami nekem is jött...

"Ha állandóan a buksidat simogatják, és nem az ego-d, az elakadt energiád ellenében, azokon dolgoztok, akkor bizony: maradsz Gyermek állapotában. Ezt unták meg mostanra az emberek, ezt kezdik el felismerni. Nem identitást kellett volna, kellene gyártani a spiritualitásból, hanem eszközt. Pontosabban, eszközként kellett volna meghagyni, ahogy évezredeken át. Nyelet adni neki, és dolgozni vele. Kertet ásni, kapálni, és abban már kikel a virág; nem a virágot kellett volna, kellene képzelni."

Te pont ezt teszed az emberekkel, eszközöket adsz, segíted felnöveszteni őket anélkül, h függő viszonyba kerülnének tőled. És ez jó, mert nem újabb hitegetés és maszatolás az egész, hanem pont ettől vagy hiteles… és attól, hogy meg tudod mutatni a saját példádon, hogyan lehet a gyengeségeidből erőforrást kovácsolni.