Multiverzum

                

A Tudatos Létezés során, mikor az ember már felvállalta, hogy a Saját Életét, éli Sorsát , újabb s újabb részeire világít rá önmagának, s folyamatosan van mit felfedezni, megérteni, megoldani. Önmagunk megismerése során elérkezhetünk határainkhoz. Véget ér a linearitás, de nem ért véget a megismerés.

Az állítások során azt tapasztaltam, hogy az esetek egy részében, már nem elég a családi vonalon keresni a problémák eredetét. Gyakran túlmutat a jelen s a múlt eseményein. Ilyenkor ahelyett, hogy megállunk s széttesszük a kezünket, mert nem tudunk tovább haladni, egy új dimenzió felé tudunk nyitni. Az 5. dimenzió átível az időn s téren, lehetőséget adva egy multidimenziónális összefüggés feltárására. Az 5D-ben való állítások betekintést nyújthatnak úgy a fensőbb Énnel (Szelf) való kapcsolódásban, mint az előző életek történéseibe. A dimenziók közötti állítások során olyan összefüggéseket nézünk, melyek választ adhatnak, olyan kérdésekre, melyek gyökere, nem az egyén életében keletkeztek, hanem magával hozta azokat. A probléma keletkezhetett egy másik életében, vagy a dimenziók közötti valamely részével kapcsolatos (pl.: a Szelfénél van az a harag, amit érez). Ilyenkor arra a „helyre” kell menni, ahol a probléma generálódott, ott kell rendezni, helyére rakni a dolgokat. A Családállítási törvények kiegészülnek az Univerzum törvényeivel.

A Multiverzum rovatomban ezeket a törvényeket tárom fel, boncolgatom. Igyekszem rámutatni az összefüggésekre. Mivel ezeket én magam is újonnal fedezem fel, folyamatosan bővítem, aktualizálom a rovatot a felfedezéseim ütemében.