Dinamikus Személyiségközpontú Asztrológia önismereti csoport

Önismereti csoport Laczkovics István
asztrológussal, család - és szervezetállító tanácsadóval

Mikor megszületünk, vállalunk egy feladatot, ennek tökéletes megvalósításához választunk születési helyet, nemet, nevet, szülőket. De, ha minden ilyen tökéletes kezdetben, akkor, hogy tud „elromolni”, miért érnek minket a sorscsapások, miért esküszik össze ellenünk a világ? Nem a világ fordul szembe velünk, hanem mi fordítunk hátat a feladatunknak.

A feladat az, amiért tenni, küzdeni kell. A sorsunkat, a döntéseink befolyásolják. Az életünk a feladatunk beteljesítése felé halad, bármit is teszünk, viszont nem mindegy, hogy milyen úton haladunk a célunk felé. Ez az út lehet kínszenvedés, főleg ha nem akarunk rajta menni, de lehet örömökkel és megelégedettséggel teli, ezért igaz, tenni kell. Hogy mit, az függ a feladattól, a jelenlegi élethelyzettől, s nem utolsó sorban a személyiségtől, aki a döntéseket hozza.

Ahhoz, hogy a megfelelő döntést tudjuk meghozni - ami számunkra elfogadható, mégis a feladat felé visz – tisztába kell lennünk azzal, hogyan születnek a döntéseink. A döntések legtöbbjét érzelmi, indulati alapon hozzuk meg, valami ellen, valami megakadályozása érdekében, félelmek, vágyak által vezérelve. A saját életünket, csak akkor tudjuk kézbe venni, ha van cél, amit el akarunk érni, amiért tudunk, és hajlandóak vagyunk tenni, cselekedni.

Hogyan ismerhetjük meg a döntéseink gyökereit, a saját személyiségünket?

A Dinamikus Személyiségközpontú Asztrológia a személyiségünk megismerését tűzte ki célul, a biztosabb, feladat felé történő döntésekért. Ha megértjük önmagunk viselkedését, gondolkodás módját, vágyainkat, álmainkat, és azt hogy ezek, milyen módon segítenek és gátolnak minket, meg tudjuk érteni a körülöttünk élők (családtagok, kollégák, szomszédok, barátok, stb.) viselkedését. Tudni fogjuk, mit miért cselekednek, s hogy mi miért reagálunk rájuk, úgy ahogyan szoktunk. Ha megismerjük önmagunkat és a mellettünk élőket, lefaraghatunk a játszmáinkból, meneküléseinkből, álmaink kergetéséből, egyszóval a felesleges köröket spórolhatjuk meg, melyek azért jönnének létre, hogy megmutassák, s megtanítsák nekünk, hogy változtatnunk kell.

Ha tudod, hogy ki vagy, tudni fogod, mit kell tenned.

A Dinamikus Személyiségközpontú Asztrológia önismereti csoport az asztróállítás segítségével dinamikusan megismerhetjük önmagunkat, átélhetjük a belső szerepszemélyiségeinket, megismerhetjük működéseiket, s ezáltal tudatosíthatjuk cselekedeteinket, döntéseinket. Minden alkalom egy belső szerepszemélyiségre (bolygóra) épül, így lépésről lépésre ismerhetjük meg önmagunkat. Az állítások segítenek, hogy jobban megértsük, elfogadjuk, befogadjuk egyes részeinket, így válva Egységes Tudatos Énné.