2017. év energiái

2017 a Nap éve. Ez az év önmagatok kiterjedését fogja segíteni. Az eddigi erőfeszítésetek az önmegvalósítás megvalósítása felé, táptalajra találnak. A magok, mit elvetettetek kikelnek s megerednek, szárba szökkennek. A legbelsőbb vágyaitok valósulhatnak meg. A lehetőségek előtetek lesznek. A szárba szökkenő növényben ott van a lehetőség, hogy azzá váljon, ami szeretne lenni. Így amit gondoltok, amit szeretnétek, azt tudjátok felnevelni. De gondoskodnotok is kell róla. A kapcsolataitokat is jobbá tehetitek, sőt akár azt a boldogságot is megélhetitek, amire vágytok. Ebben az évben még a hit vezérel, még eldönthetitek, merre vezessen az utatok, még kijelölhetitek a célt. Amivel most azonosultok, mind az, ami most bennetek van, azok fognak megvalósulni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mi az, amire fókuszáltok 2017-ben. Ezen választásaitokat az égiek segíteni fogják, támogatják.

A célok megvalósításához két út vezet. Az egyik, hogy a szabadság, keretek nélküliség útját választjátok, meglovagolva az új energiák hullámait. Ebben az esetben bár megvalósulnak céljaitok, viszont legyetek felkészülve arra, hogy nem biztos, hogy az általatok kijelölt úton fogtok haladni. A bennetek lévő kétségek, félelmek akadályozhatják meg a beteljesülést. Ha ezeket el tudjátok engedni, gyors s örömteli lesz az utazásotok. Amennyiben ragaszkodtok a formákhoz, nehézségeket hozhatnak az új energiák az átalakításuk során.

A másik út, az önmagatokkal való tudatos találkozáson keresztül megy. Ebben az esetben magatoknak kell a saját belső akadályaitokkal megbirkóznotok, tudatosan változnotok, hogy minél jobban azonosulni tudjatok a céljaitokhoz szükséges feltételekkel. Mind a két útban benne van, hogy a saját magatok számára fontos „magasabb célért” meg kell hoznotok a tudatosság árát, melynek a cselekedeteitekben is benne kell lennie. Akkor kaphatjátok meg, amit szeretnétek, ha engeditek jönni felétek. Ha erősen megragadjátok s nem engeditek akkor megakasztjátok az energiát. Amire már nincs szükségetek, adjátok tovább annak, akinek éppen az kell, hogy ti is megkaphassátok azt amit ti szeretnétek.

2017 a lehetőségek, a változások, a tudatosság éve, az izgalmas utazáshoz sok sikert kívánok nektek.